Számunkra a vevő a legfontosabb szereplő!

A Rolling Trade Kft. 1990-ben alakult.
Megfelelve az elmúlt időszak kihívásainak van jelen a korai gumikereskedelem és szolgáltatás élvonalában.

A megszerzett tapasztalat segít minket, hogy magas színvonalú kiszolgálást nyújtsunk Ügyfeleinknek. Telephelyünk 1215.Budapest, Védgát utca 8. található. Könnyen megközelíthető és (10000m2), kiváló parkolási lehetőséget biztosítunk. Modern bemutató termünkben kényelmes, kultúrált környezetben fogadjuk ügyfeleinket.

Az autójával kapcsolatban mindenkinek felmerülnek kisebb-nagyobb gondjai, melyek nekezítik a mindennapi munkát, a szabadídő eltöltését, ilyenkor a "kérdés" mit-, hol javítassak??
A Rolling Trade Kft. szervize olyan kiszolgálásban részesíti, hogy csak örömét lelje autójában, mert számunkra az autóját használó ember a legfontosabb. Bizza ránk autójával kapcsolatos gondjait!
Miért érdemes minket választani?

Mert segítségünkkel, egy helyen a legjobb szolgálatatást kapja, a legkedvezőbb áron.

Márkafüggetlen autószervízünk az alábbi szolgálatásokat kínálja:
vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat, klímaszerviz, motordiagnosztika, futóműállítás, auóvillamosság, teljeskörű szervíz munkák karosszéria javítás, fényezés, műanyag lökhárító hegesztés, szélvédő csere, biztosító ügyintézés

További szolgáltatásaink a gumiabroncsok szerelése, javítása, tárolása, állapotfelmérése Cégünk a Michelin, Goodyear, Pirelli konszernek kiemelt szerződött partnere. Így nagy választékban tudunk az Önök igényeinek megfelelő gumiabroncsot biztosítani: Michelin, Kléber, Kormoran , BFGoodrich, Goodyear, Dunlop, Debica, Pirelli.

Szolgáltatásaink sorába tartozik még a flottakezelés (mely szerződött partnereink felé egy kiemelt tevékenység) természetesen nem csak a telephelyünkön, hanem az országos hálózatunk révén 21 vidéki városban. A gépjármű-park üzemeltetéséhez informatikai, technikai és adminisztrációs segítséget nyújtunk. Szervízünk ISO 9001 minősített válalkozás, a legkorszebb gépekkel felszerelve. Munkatársaink felkészültségét a BOSCH által biztosított folyamatos szakmai képzésekkel tartjuk naprakész szintem.

Amit nyújtünk Önnek: minőség megbízhatóság, tapasztalat - korrekt árakon!!

Működési politikánk: mi a Rolling Trade Kft-nél tudjuk, hogy a minőségi munka hozhat hosszú távú sikert. Vevőközpontúságunk közismert, mert valljuk, hogy számunkra a vevő a legfontosabb szereplő.